Завидовићанин осуђен на осам година затвора због обљубе дјевојчице

Н.Т.
Завидовићанин осуђен на осам година затвора због обљубе дјевојчице

ДОБОЈ - Ирнес Бајрић из Завидовића осуђен је у добојском Окружном суду на осам година затвора због обљубе дјевојчице (14).

У добојском Окружном суду су, не откривајући његово име, потврдили да је оптужени осуђен због обљубе над дјететом млађим од 15 година и истакли да не могу откривати детаље јер је случај због заштите жртве затворен за јавност.

Казали су да је осуђеном након изрицања пресуде продужен притвор, који може трајати још најдуже девет мјесеци. Незванично сазнајемо да је Бајрић проглашен кривим да је заједно са Елмедином Талићем и Аднаном Хасановићем, који су правоснажно осуђени на по осам година затвора, имао сексуални однос са дјевојчицом у августу 2017. године.

Све се десило током црквеног збора у једном добојском селу. Оптужени су радили на рингишпилу и продавали карте за вожњу. Ту су упознали малољетницу. Случај је откривен након што је дјевојчица посумњала да је трудна, те се повјерила у школи. Испоставило се да није у другом стању, а покренута је истрага којом је откривено да је имала сексуалне односе са тројицом младића.

Након тога Талић и Хасановић су ухапшени, док је Бајрић побјегао. Он је, како сазнајемо, ухапшен  у иностранству и изручен БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана