Запаљен аутомобил припаднице Оружаних снага која је ранила мужа

avaz.ba
Запаљен аутомобил припаднице Оружаних снага која је ранила мужа

Сарајево – У улици Орахов бријег у Вогошћи код Сарајева запаљен је аутомобил рено меган, који је користила Ајла Садиковић, припадница Оружаних снага БиХ, која је недавно пуштена на слободу, након што је 24. јуна у сарајевском насељу Циглане из пиштоља “тетејца” ранила супруга Дениса Садиковића.

Ајла Садиковић потврдила је за “Аваз” ову информацију, али није жељела износити детаље. Како се може видјети на фотографији коју је том порталу уступио читалац, возило је скоро у потпуности изгорјело.

Она је раније испричала да ју је малтретирао супруг. Критичног дана Денис је, према њеним ријечима, у једном моменту десном руком замахнуо према леђима.

Испрепадана Ајла помислила је да њен супруг има пиштољ за појасом. У страху да ће је на крају и убити, извукла је свој “тетејац” из ташне и испалила хитац. Ајла је свог супруга и док су били у ванбрачној вези пријављивала због насиља.

Недуго послије огласио се и Денис који је тврдио да није силеџија и да га је варала Ајла. Посљедњег дана августа у насељу Алипашино Поље непозната особа је пуцала на Дениса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана