Возач након саобраћајке ухапшен јер је пријетио полицајцима, BMW којим је слетио с пута изгорио

Небојша Томашевић
Возач након саобраћајке ухапшен јер је пријетио полицајцима, BMW којим је слетио с пута изгорио

РОГАТИЦА – Возач аутомобила BMW-а X5 Фикрет Кајевић из Вогошће, након што је возилом слетио с пута, пријетио је и вријеђао полицајце који су стигли на увиђај, а након што је одбио алкотестирање, ухапшен је потврђено је "Гласу Српске".

Несрећа се догодила јуче у мјесту Нахота код Рогатице, а Кајевић и сувозач Неџад С. лакше су повријеђени. Скупоцјени џип  се након несреће запалио и изгорио.

"Глас" сазнаје да су из преврнутог возила Кајевића и сувозача извукли случајни пролазници, након чега је возило плануло.

- Убрзо је стигла полиција, а Кајевић је почео да вријеђа полицајце који су обављали увиђај. Између осталог, псовао им је мајку. Кајевић је добро познат полицији јер је више пута хапшен - каже наш саговорник.

Полицијска управа Сарајево потврдила је, наводећи иницијале, да се догодила несрећа у којој су повријеђени Ф.К. и Н.С. те да је аутомобил изгорио.

-Возач је одбио алкотестирање па је ухапшен, а током обављања увиђаја он је упућивао вербалне пријетње по живот и тијело полицијским службеницима-саопштила је Полицијска управа Источно Сарајево.

Истакли су да Ф.К. терете да је починио прекршаја вријеђање као и угрожавање безбједности пријетњом напада на живот, тијело или имовину, Закона о јавном реду и миру РС.

- Увиђај несреће су обавили полицијски службеници Полициjске станице Рогатица. О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево-наводи се у саопштењу полиције.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана