Возач камиона измислио пљачку да оправда то што је потрошио новац фирме

Небојша Томашевић
Возач камиона измислио пљачку да оправда то што је потрошио новац фирме

БАЊАЛУКА - Возач камиона једне приватне фирме из Приједора, Радан М. (29), који је прије неколико дана пријавио да су му разбојници отели торбицу са око 3.000 КМ, измислио је ову пљачку, потврђено је "Гласу Српске".

Он је, како сазнајемо, у полицији то признао, а код њега је пронађена торбица и мањи  дио новца. Према његовој пријави крађе, у торбици је било 1. 200 евра, 1. 000 куна и 100 марака у власништву фирме, те његових  100 КМ и 50 евра.

-  С обзиром на то да недостаје већи дио новца, претпостављамо да је он измислио пљачку како би оправдао мањак. Он је ваљда плаћао неке своје рачуне, а дио је  дао некоме - рекао је наш извор.

Полицијска управа (ПУ) Бањалука, наводећи иницијале, саопштила је да Радана М. терете за лажно пријављивање кривичног дјела и утају.

- Истрагом његове пријаве, према којој су га 19. јануара пресрела три лица на путу Бањалука-Приједор, утврђено је да разбојништво није почињено. Код Р.М. су пронађени предмети који се могу повезати са кривичним дјелом - рекли су у ПУ Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана