Везицом из тренерке објесио се у полицијској станици у Мостару

Г.С.
Везицом из тренерке објесио се у полицијској станици у Мостару

 МОСТАР - У просторијама за задржавање Полицијске станице Центар Мостар, Полицијске управе Мостар у вечерњим часовима се, како сазнаје "Аваз", догодило самоубиство.

Како је за Аваз потврдио дежурни кантонални тужилац Тужилаштва Херцеговачко-неретванског кантона, самоубиство вјешањем је починио Далибор Рамовић (38) из Горажда. Суицид је почињен између 18:15 и 19:15 сати.

Након увиђаја који је обављен на лицу мјеста утврђено је да је Рамовић самоубиство починио помоћу везице извучене из тренерке. Потврђено  је и да у тим просторијама постоји и видеонадзор те су подузете све неопходне мјере и радње.

Рамовића је мостарска полиција током дана у алкохолизираном стању привела у полицијске просторије након што им је пријављено да је у насељу Центар 2 нарушавао јавни ред и мир.

У међувремену је током полицијске обраде и провјером података утврђено да је потјерницу за њим расписао требињски суд због чега је и задржан у полицијским просторијама.

Његово име се спомиње у случају скрнављења надгробних споменика у Градском гробљу у Гацку, односно, крађе месинганих предмета с њих, што се лани догодило.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана