Утврђен узрок смрти Раме Хускића из Трнопоља: Младић се утопио у Сани

Н. Т.
Утврђен узрок смрти Раме Хускића из Трнопоља: Младић се утопио у Сани

Приједор - Узрок смрти Раме Хускића (20) из Трнопоља код Приједора који је у недјељу извучен мртав из ријеке Сане је утапање, потврђено је "Гласу Српске" у Заводу за судску медицину Републике Српске.

Трагедија се десила у недјељу око 1.30 часова у центру Приједора када је Хускић у ријеку скочио с металне конструкције некадашњег тобогана високог око десет метара, недалеко од градског моста. Након извлачења младића из воде није био познат узрок његове смрти, али је обдукција потврдила да се утопио. 

Према незваничним информацијама Хускић је био на ноћном купању заједно са  два другара. Они су након ноћног провода по приједорским сплавовима и кафићима отишли на ноћно купање на Сану. Њих неколико се попело на конструкцију тобогана како би извели атрактиван скок у воду. Један младић је скочио и испливао. За њим је скочио и Хускић који није изронио на површину. Његови другари су га тражили у ријеци, по обали низводно и узводно, а када га нису пронашли, позвали су полицију и ватрогасце. Беживотно тијело несрећног младића убрзо је пронађено у близини мјеста гдје је скочио.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана