Ухапшенa жена осумњичена да је помогла разбојнику из Зворника да се сакрије

н.т.
Ухапшенa жена осумњичена да је помогла разбојнику из Зворника да се сакрије

ЗВОРНИК - Гордана М. (42) ухапшена је због сумње да је помогла Вељку Т. (58) да се сакрије након што је починио разбојништво у мјесту Средњи Шепак у Зворнику, потврђено је "Гласу Српске".

Њу терете да је починила кривично дјело помагање лицу у скривању послије извршења кривичног дјела.

Како незванично сазнајемо, у питању је разбојништво које се прошле седмице десило на бензинској пумпи "Нешковић" када је осумњичени Вељко  украо "ауди", а потом се њиме закуцао у апарат за плин, који је затим почео да цури. За њим је данима трагала полиција, а уочен је у "голфу" те је патрола кренула у потрагу за њим. 

Прма незваничним информацијама, патрола је кренула за возилом у којем је виђен осумњичени, а када је аутомобил заустављен у њему је затечена само Гордана М.

Полицијска управа Зворник саопштила је да је у „голфу 6” примјећен одбјегли разбојник, а да је након заустављања овог аута, утврђено да је возач Г.М.

– О свему наведеном обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина- саопштено је из ПУ Зворник.

Полиција трага за В. Т. из Козлука због сумње да је прво, на бензинској пумпи „Нешковић“ у мјесту Шепак украо аутомобил „ауди“, а потом се њиме закуцао у апарат за плин, који је затим почео да цури. У моментима крађе, у „аудију“ је била једна жена, док је возач био напољу и сипао гориво.

Видјевши шта се дешава, власник „аудија“, је како се види на снимку надзорне камере, притрчао и ухватио волан, у намјери да лопова спријечи, али у томе није успио.  Лопов је почео да вози, а власник возила усљед тога је повријеђен.

Наишао је случајни пролазник у „пасату“, у који сјео власник украденог аудија и његова сапутница, те их је превезао до друге, оближње бензинске пумпе, како би затражили помоћ.

Лопов је пјешке дошао и до сусједне пумпе, те украо „пасат“ којим су се ови довезли.

Вељко Т. је и раније долазио у сукоб с законом, а сумњичен је за покушај убиства своје тадашње партнерке поменуте Гордане М. коју је тада више пута ударао флашом у главу у једном локалу у мјесту Шепак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана