Ухапшена два возача са више од два промила алкохола

Срна; Фото: илустрација
Ухапшена два возача са више од два промила алкохола

ДОБОЈ- Добојска полиција ухапсила је два пијана возача аутомобила, код којих је утврђено више од два промила алкохола у крви.

Из добојске Полицијске управе саопштено је да су јуче ухапшени држављанин Србије чији су иницијали Н.Ц. код којег је утврђено 2,17 промила, као и лице чији су иницијали С.Ј. из Добоја са 2,28 промила. 

Током појачане контроле саобраћаја у вечерњим часовима у суботу, 15. фебруара, добојска полиција је ухапсила четири возача и једног пјешака код којих је утврђено више од 1,5 промила алкохола у крви. 

Тада је из саобраћаја искључено 25 возача, а три су одбила да се подвргну тестирању на дроге. 

Из полиције наводе да је током јануара у укупно 95 саобраћајних незгода 26 одсто или 24 учесника било под дејством алкохола. 

Полицијској станици Теслић јуче је пријављено да је у току ноћи са суботе на недјељу, 15. на 16. фебруар, проваљено у један угоститељски објекат у овој општини, одакле је украден преносни рачунар и новац. 

У протекла 24 часа на подручју у надлежности Полицијске управе Добој евидентирана су три кривична дјела и двије саобраћајне незгоде са материјалном штетом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана