Ухапшена два седамнаестогодишња Мароканца због наношења тешких повреда мигранту

Срна
Ухапшена два седамнаестогодишња Мароканца због наношења тешких повреда мигранту

МОСТАР - Мостарска полиција привела је двојицу држављана Марока под сумњом да су у Мостару нанијели тешке повреде непознатом мигранту, саопштено је из МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона.

Патрола полиције је на мјесту догађаја затекла екипу Хитне медицинске помоћи која је указивала помоћ непознатој особи, највјероватније мигранту, који је превезен у болницу "Др Сафет Мујић", навели су из МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона.

У саопштењу се додаје да је дежурни љекар констатовао да је повријеђени задобио више убодних рана нанесених оштрим предметом, да је ријеч о тешким тјелесним повредама и да је задржан на даљем посматрању и лијечењу.

- Оперативним радом патрола полиције је дошла до сазнања да се на једној адреси у Булевару народне револуције налазе особе које се могу довести у везу с наношењем повреда наведеној особи. У 23.20 часова пронађени су држављани Марока чији су иницијали И.Б. (17) и Ј.Б. (17). Код И.Б. је пронађен нож, а код Ј.Б. смотуљак са садржајем зељасте твари која асоцира на опојну дрогу марихуану - наведено је у саопштењу полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана