Ухапшен возач који се џипом спустио низ степенице на бањалучкој Тржници VIDEO

Н. Т.
Ухапшен возач који се џипом спустио низ степенице на бањалучкој Тржници VIDEO

БАЊАЛУКА - Јован Мирковић из Хрватске ухапшен је због сумње да је оштетио степенице на бањалучкој Тржници низ које се спустио џипом "гранд чироки", потврђено је "Гласу Српске".

Из Полицијске управе Бањалука, наводећи иницијале осумњиченог, саопштено је да га терете за кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари.

- Јутрос око 07 часова путем телефона, од стране радника обезбјеђења Градске Тржнице д.о.о Бањалука пријављено је, да се око два часа у улици Иве Лоле Рибара, возач са црним путничким возилом покушао спустити низ степенице, те да је на тај начин оштетио стпенице. Предузимањем мјера и радњи, полицијски службеници су утврдили да се ради о путничком возилу марке „јееп  гранд цхерокее”, те да је њиме управљало лице Ј.М. из Хрватске Службеници Полицијске управе Бањалука, данас у 14.100 часова, лишили су слободе Ј.М. због постојања основа сумње да је починило кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари -  наводи се у саопштењу

Додаје се да је возило  пронађено и одузето.

- У току је криминалистичка обрада лица. О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука - рекли су у полицији.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glas Gradiške (@glasgradiske)

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана