Ухапшен пресуђени силоватељ, данима се крио у шуми

avaz.ba
Ухапшен пресуђени силоватељ, данима се крио у шуми

ЗЕНИЦА - У Ораховици код Зенице вечерас се одвијала права драма када су службеници Полицијске управе Немила МУП-а ЗДК пронашли и ухапсили Емсада Валентића, који се данима крио у шуми изнад овог села.

То пише Аваз и како овај портал подсјећа, он је пријетио комшијама, запалио им сијена, а наводно је на једног од њих кренуо и ножем, због чега су мјештани данима били у страху.

Како прича мјештанин Ораховице, најприје су уочили Валентића на једном пропланку изнад села, о чему су одмах обавијестили полицију која је данима патролирала овим мјестом.

“Полицајци су примијетили како његов брат иде са кесом у којој се налазе храна и цигаре, те одлази у кућу Јакуба Јахијаја. Након што се вратио његов брат, полиција је упала у кућу и затекла Валентића у купатилу како се тушира. Одмах су га ухапсили”, прича мјештанин Ораховице, додајући да је приведен и Јахијај у чијој кући је пронађен.

Иначе, осим у шуми, протеклих дана пресуђени силоватељ крио се у шуми и оближњој штали, али и код комшије Јахијаја.

“Лакнуло нам је када смо чули да је пронађен и ухапшен. Плашили смо се да се не деси нови Гачић - говоре мјештани.

Подсјећамо, јавност је остала у шоку након што је Валентић, у августу 2007. године, силовао своју малољетну, тада 12-годишњу, кћерку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана