Уцјењивао дјевојку да ће објавити њене голишаве слике

Н.Р.
Уцјењивао дјевојку да ће објавити њене голишаве слике

КИСЕЉАК - Иван К. (57) оптужен је да је у новогодишњој ноћи са телефона Л. В. послао себи на мобилни телефон фотографије на којима је она нага, те од ње заузврат тражио сексуалне услуге и новац како те фотографије не би даље дијелио на друштвеним мрежама.

Све се догодило у Кисељаку, а Општински суд у Кисељаку потврдио је оптужницу Кантоналног тужилаштва Средњобосанског кантона, која Ивана К. терети за кривично дјело уцјена.

Према наводима оптужнице, за вријеме док се налазио у стану оштећене у Кисељаку, Иван К. искористио је непажњу Л. В, те са њеног мобилног телефона на свој послао фотографије на којима је она позирала без одјеће.

Потом је од дјевојке тражио да му пружа сексуалне услуге, али и да му да новац. Уколико она тако не поступи, запријетио јој је да ће њене фотографије подијелити на друштвеним мрежама и међу пријатељима.

У оптужници се додаје да је оптужени мушкарац, након што оштећена није поступила по његовим захтјевима, одлучио да познаницима А. К. и Ж. В. путем друштвених мрежа пошаље двије експлицитне фотографије ове уцијењене дјевојке.

Она је Ивану 12. јануара ове године уплатила 100 КМ како не би даље ширио њене фотографије. 

Међутим, он је и даље наставио да је уцјењује, а тада је дјевојка одлучила да случај пријави, након чега је уцјењивач приведен у полицију.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана