Убио невјенчану супругу

ГС
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

ПОДГОРИЦА - Двадесетосмогодишња жена чији су иницијали Н.З. убијена је у Бару, саопштено је из Управе полиције Црне Горе.

Како је саопштено из Управе полиције, сумња се да је преминулој повреде опасне по живот нанио невјенчани супруг Д.Н. (33) из Босне и Хереговине који је након потјернице лоциран и ухапшен на граничном прелазу Добраково 17. јануара.

"Барској полицији је 16. јануара 2022. године пријављено од стране запослених у Општој болници Бар да је на указивање љекарске помоћи примљена женска особа без свијести са тешким тјелесним повредама опасним по живот, а која је упућена у Клинички центар Црне Горе ради даљег лијечења.

Предузимајући даље мјере и радње полиција је дошла до сазнања да је оштећеној повреде нанио невјенчани супруг Д.Н. (33) из Босне и Херцеговине са боравком у Бару. Ово лице није затечено на адреси становања те је за њим расписана потјерница и он је лоциран на граничном прелазу Добраково. Д.Н. је лишен слободе 17. јануара због сумње да је извршио кривично дјело насиље у породици или породичној заједници и њему је судија за истрагу одредио притвор у трајању од 30 дана", саопштено је из полиције.

Додаје се да је Управа полиције од запослених у Клиничком центру Црне Горе 22. јануара обавијештена да је Н.З. подлегла повредама.

"Списи предмета су упућени државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Бару ради даљих активности из надлежности овог органа. Обавијештен је и државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици ради правне квалификације дјела из надлежности тог тужилаштва", закључује се у саопштењу полиције.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана