У Трнову одузето 250 боксова цигарета

Srna
У Трнову одузето 250 боксова цигарета

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Службеници Полицијске станице Трново пронашли су у аутомобилу марке "шкода" 250 боксова цигарета без акцизних маркица. Цигарете су одузете јуче у мјесту Кијево приликом контроле аутомобила којим је управљало лице чији су иницијали В.А. из Источне Илиџе, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Претрес аутомобила извршен је на основу наредбе надлежног суда, а уз сагласност тужиоца Окружног тужилаштва Источно Сарајево.

У току је документовање предмета након чега ће против овог лица надлежном тужилаштву бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу недозвољена трговина.

Полицијској станици Источна Илиџа једно лице је пријавило да му је лице чији су иницијали А.У. из Кантона Сарајево телефоном упутило озбиљне пријетње, које су му изазвале осјећај угрожености.

О свему је обавијештен тужилац Окружног тужилаштва Источно Сарајево који је наложио предузимање мјера на утврђивању свих околности ове пријаве, те документовању кривичног дјела угрожавање безбједности, наводи се у саопштењу.

У протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево пријављена су три кривична дјела, регистрована два нарушавања јавног реда и мира, а догодила се и једна саобраћајна незгода.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана