У саобраћајној несрећи у Каблићима погинуо мушкарац из Гламоча

Срна
У саобраћајној несрећи у Каблићима погинуо мушкарац из Гламоча

Ливно - Педесетседмогодишњи мушкарац из Гламоча чији су иницијали О.С. погинуо је, док је четворо људи, међу којим и тринаестогодишња дјевојчица повријеђено у саобраћајној несрећи која се данас догодила у Каблићима, на путу Ливно-Прилука, рекла је Срни замјеник портпарола МУП-а Ливањског кантона Бернардина Дувњак.

Дувњакова је навела да је Полицијској станици у Ливну у 14.13 часова пријављено да се у Каблићима догодила тежа саобраћајна несрећа и да има повријеђених, након чега је о свему упозната Хитна медицинска помоћ у Ливну, а на мјесто несреће упућена је и патрола ливањске полиције.

Она је рекла да су у несрећи учествовала два возила - “голф” и “фијат пунто”.

“Мушкарац из Ливна чији су иницијали С.С. /48/ управљао је моторним возилом жголфж и задобио лакше повреде. Сувозач у његовом возилу био је мушкарац из Гламоча чији су иницијали О.С. /57/, а који је овом приликом смртно страдао. Са њима је био и мушкарац из Гламоча чији су иницијали Б.Д. /67/, који је задобио теже повреде и превезен је у Клиничко-болнички центар Мостар”, навела је Дувњакова.

Она је додала да је “фијат пунтом” управљао мушкарац из Гламоча чији су иницијали С.Б. /72/, који је задобио лакше повреде.

“Са њим у возилу била је тринаестогодишња дјевојчица чији су иницијали А.Б. и задобила је лакше тјелесне повреде”, рекла је Дувњакова.

Дувњакова је навела да је утврђено да је у овој саобраћајној несрећи причињена и већа материјална штета.

“Увиђај је водио дежурни тужилац који је наложио да тијело смртно страдалог буде пребачено у мртвачницу у кругу медицинског центра у Ливну”, рекла је Дувњакова.

Обдукција је заказана за сутра у 16.00 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана