У несрећи код Шипова страдао сувозач у камиону

Срна
У несрећи код Шипова страдао сувозач у камиону

​Бањалука – На регионалном путном правцу Р-415 Језеро-Шипово-Купрес, у мјесту Стројице поред Шипова, јуче око 15.18. часова, догодила се саобраћајна несрећа у којој је страдао Стево Бабић (48), сувозач у камиону.

У саобраћајној несрећи учествовало је теретно моторно возило Форд којим је управљао Тривуновић Бранко (47) године из мјеста Рудићи, Општина Гламоч.

Други учесник у саобраћајној несрећи је аутомобил Ланд ровер којим је управљао Киза Мирко (61) из мјеста Мајдан, Општина Мркоњић Град.

Приликом саобраћајне несреће смртно је настрадао сувозач у теретном моторном возилу Форд Стево Бабић из  општине Гламоч.

Увиђај на лицу мјеста обавила је дежурни окружни јавни тужилац, Окружног јавног тужилаштва Бањалука Сања Гузина, заједно са полицијским службеницима Полицијске станице Шипово.

Тужилац је наложила да се предузму све потребне истражне радње и мјере као и вјештачења на расвјетљавању свих околности саобраћајне незгоде, а наложена је и обдукција смртно настрадалог која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана