У Лакташима пао осумњичени са три потјернице

ГС
У Лакташима пао осумњичени са три потјернице

ЛАКТАШИ- У Лакташима је полиција ухапсила Александра З. за којим су биле расписане три потјернице, а приликом хапшења код њега је пронађена дрога, јавио је портал Српскаинфо.

У Полицијској управи Бањалука рекли су да су за њим биле  расписане централне потјернице због почињених кривичних дјела тешка крађа, тешка тјелесна повреда и спречавање службеног лица у вршењу службене радње, те расписа о трагању због кривичног дјела угрожавање сигурности.

– Приликом обављања редовних послова и задатака, полицијски службеници, извршили су контролу возила „ауди” у којем се А.З. налазио као путник. Извршеном провјером утврђено је да су за истим по наредби Основног суда у Бањалуци расписане три потраге – централна потјерница, те расписа о трагању Полицијске станице Бањалука Лазарево – појаснила је портпарол ПУ Бањалука Милана Стојановић.

Приликом хапшења, полицајци су претресли А.З. и том приликом су пронашли и одузели одређену количину хашиша, упаковану у прозирни танки целофан и прозирну танку пластичну врећицу са траговима кокаина.

 О наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који се изјаснио да се ради о кривичном дјелу недозвољена производња и промет опојних дрога.

Александар З. ће након завршене криминалистичке обраде бити предат полицијским службеницима Окружног центра Судске полиције Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана