У Бугојну нестао полицајац, специјална јединица у потрази

ГС
У Бугојну нестао полицајац, специјална јединица у потрази

БУГОЈНО - Полицијској станици Бугојно јуче је у послијеподневним часовима пријављен нестанак Сенијада Лукача из Бугојна, службеника Судске полиције ФБиХ за којим трагају припадници специјалне јединице Министарства унутрашњих послова Средњобосанског кантона.

Према расположивим сазнањима, преноси портал Кликс, Лукач је на годишњем одмору, а према пријавама родбине, задњи пут је виђен 27. октобра око 13 часова на локалитету Гарачићи код Бугојна које се налази недалеко од његовог мјеста становања.

- Одмах по запримању пријаве, службеници полиције су приступили предузимању мјера и радњи из своје надлежности, обавијештене су полицијске патроле на терену те се приступило прикупљању сазнања која би помогла у проналаску нестале особе, а обавијештене су и све полицијске станице - саопштено је из МУП-а.

У проналазак су укључени и припадници Јединице за специјалистичку подршку МУП-а, који су заједно са полицијским службеницима Полицијске управа и Полцијске станице Бугојно ангажовани на претрази терена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана