У Билећи заплијењено 1.490 паклица цигарета

Срна
У Билећи заплијењено 1.490 паклица цигарета

ТРЕБИЊЕ - Билећка полиција пронашла је и привремено одузела 1.490 паклица цигарета различитих марки од лица чији су иницијали Л.К. из Билеће, саопштено је из Полицијске управе Требиње.

У саопштењу се наводи да су полицијски службеници Полицијске станице Билећа јуче око 1.00 час у путничком аутомобилу марке "ландровер" пронашли и привремено одузели наведене цигарете.

"Вршећи оперативно-тактичке мјере и радње полицијски службеници су у мјесту Корита, општина Билећа, на магистралном путу М1-109, Гацко - Кривача зауставили и контролисали путнички аутомобил марке "ландровер" у коме су пронашли 1.490 паклица цигарета без одговарајуће документације за продају робе", наводи се у саопштењу.

О догађају је обавијештено Окружно јавно тужилаштво у Требињу које је наложило да се предузму све мјере и радње у циљу документовања кривичног дјела недозвољена трговина против лица Л.К.

Полицијска управа Требиње је за осам мјесеци 2020. године евидентирала осамкривичних дјела недозвољена трговина у којима је укупно одузето 19.800 паклица цигарета и 95 паковања резаног дувана.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана