У акцији Сипе ухапшено 16 особа, одузето 20 килограма спида

Срна
У акцији Сипе ухапшено 16 особа, одузето 20 килограма спида

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Полицијски службеници Агенције за истраге и заштиту БиХ /Сипа/ данас су на подручју Тузле, Живиница, Лукавца, Грачанице и Бановића ухапсили 16 лица, а приликом претреса привремено одузели око 20 килограма спида, 80 таблета екстази, око килограм марихуане, те око 100 килограма дувана.

Током претреса стамбених објеката и покретних ствари на 14 локација откривен је и већи износ новца у различитим валутама, три пиштоља, пушка и одређена количина муниције, рачунари лап-топи и други предмети који могу послужити као доказ у кривичном поступку, саопштено је из Сипе.

Ухапшени у акцији кодног назива “Блу један” спроведени су у просторије Сипе ради криминалистичке обраде и испитивања у својству осумњичених за кривично дјело неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога.

Из Сипе је раније саопштено да су претреси извршени према налозима Кантоналног суда у Тузли и под надзором Кантоналног тужилаштва у Тузли, те у сарадњи са Обавјештајно-безбједносном агенцијом БиХ и Министарством унутрашњих послова Тузланског кантона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана