Тузла: Избо комшиницу ножем па се предао полицији

ГС
Foto: Илустрација; Klix.ba

ТУЗЛА - Жена старије животне доби у послијеподневним сатима задобила је тјелесне повреде од убода ножем које јој је нанио комшија у насељу Којшино у Тузли, након чега се предао полицији, јављају федерални медији.

Портпарол Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона (МУПТК) Амра Капиџић за Клиџ.ба је потврдила да је Полицијска станица Запад данас око 16 часова добила пријаву од једног грађанина у којој је наведено да је мушкарац млађе животне доби напао старију женску особу у породичној кући у насељу Којшино, а том приликом јој је нанио неколико убода ножем.

"Повријеђена женска особа превезена је у Универзитетски клинички центар у Тузли гдје ће јој бити указана љекарска помоћ и утврђен степен повреда. Увиђај су на мјесту догађаја обавили службеници Одјељења криминалистичке полиције Полицијске управе Тузла, а о свему је обавјештен и кантонални тужилац", додала је Капиџић, истакнувши да се осумњичени мушкарац недуго након догађаја сам предао полицији.

Према незваничним информацијама до којих је дошао сарајевски портал , повреде је задобила жена рођена 1957. године, док је за напад осумњичен 23-годишњи А.Ђ. Они су се од раније познавали, с обзиром на то да живе у непосредној близини, мотиви напада за сада нису познати.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана