Тројица Требињаца, ухапшени у акцији "Траг", пред тужиоцем

Ј. С.
Тројица Требињаца, ухапшени у акцији "Траг", пред тужиоцем

ТРЕБИЊЕ – Требињци Никола Шараба, Драган Бокић и Саша Вукановић, ухапшени у акцији "Траг" због сумње да су се бавили шверцовањем наркотика те да су били дио организоване криминалне групе, предати су данас Тужилаштву БиХ, потврђено је "Гласу Српске".

У Полицијској управи Требиње казали су, наводећи иницијале, да су тројица од шест Требињаца који су јуче лишпеени слободе, предати у надлежност Тужилаштва уз извјештаје.

- М.Н. и Ф.В. су, након криминалистичке обраде, отпуштени из Полицијске управе Требиње. М.С. се налази у Општој болници због здравствених тегоба које је осјећао и раније - саопштено је из полиције.

Они су осумњичени да су од септембра 2019. до августа 2020. године у  Требињу, Мостару, Источном Сарајеву  и Дубровнику шверцовали дрогу.

Тужилаштву БиХ достављен је извјештај о откривању извршилаца кривичних дјела против 11 особа које су осумњилчене да су у вријеме трајања акције "Траг" извршила кривична дјела из области организованог криминалаа  и злоупотребе дрога.

Јуче су претресени и кућа и помоћне просторије Немање В. из Фоче али нису пронађени предмети који се могу довести у везу са кривичним дјелима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана