Тројица мушкараца брутално се иживљавала над дјевојком с посебним потребама у Градишци

Агенције
Тројица мушкараца брутално се иживљавала над дјевојком с посебним потребама у Градишци

Градишка - Група од тројице мушкараца објавила је фотографију на којој обучени позирају са голом дјевојком М.З. (23) из Градишке. М.З. је завршила специјалну школу и особа је са посебним потребама.

Према сазнањима Ало.рс  С.Г (25), Л.Ш. (26) и за сада трећи непознат мушкарац, сви из Градишке у Републици Српској, искористили су М.З. (23) из тог мјеста која ради као конобарица и објавили селфије на којима заједно позирају обучени, док је дјевојка гола. Фотографија која се ширила инбоксом на Фејсбуку, шокирала је јавност. Како се сазнаје од мјештана Градишке, већина њих на фотографији је позната јавности.

“Дјевојка је завршила специјалну школу и особа је са посебним потребама. Страшно је то што су урадили. Двојицу знам, у питању је С.Г. (25) и Л.Ш. (26), док ми је трећи мушкарац непознат”, рекао је за Ало.рс један мјештанин  Градишке који тврди да је Л.Ш. одраније познат полицији.

Претпоставља се да је један од присутних мушкараца желио да се “похвали” и да је фотографија на тај начин доспјела у јавност.

Случај који је згрозио јавност, јер се ради о иживљавању над немоћним лицем, прослијеђен је данас МУП-у Републике Српске, незванично се сазнаје. За сада није познато да ли су мушкарци имали сексуални контакт са дјевојком ометеном у развоју.

Фотографије због осјетљивости садржаја нећемо објавити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана