Трагичан епилог несреће код Бијељине: Возач "форда" преминуо од задобијених повреда

Небојша Томашевић
Foto: ИнфоБијељина

БИЈЕЉИНА - Возач „ форда“ Рамо Џ. (65) који је синоћ тешко повријеђен у судару с "мерцедесом" у мјесту Јања код Бијељине преминуо је од задобијених повреда, потврђено је "Гласу Српске".

Из Полицијске управе Бијељина, наводећи иницијале, потврдили су да је возач "форда" преминуо јутрос у Медицинском центру Бијељина.

У овој несрећи тешко су повријеђени Рамина супруга Х.Џ, док је њихово двоје дјеце (8 и 3 године) задобило лакше повреде као и возач "мерцедеса" З.Л.

Према незваничним информацијама, Рамо Џ. је у гепеку возила превозио двије овце које су биле немирне.

- До несреће дошло када се он у току вожње окренуо да види шта се дешава те је из непажње прешао у супротну коловозну траку и сударио се с возилом које му је ишло у сусрет - рекао је извор близак истрази.

У Полицијској управи Бијељина, наводећи иницијале, потврдили су да се несрећа десила на локалном путу у улици Николе Тесле, Ново насеље Јања синоћ у 17.15 часова.

- У несрећи су учествовала два аутомобила и то „фorд“ којим је управљао Р.Џ. и „мерцедес“ којим је управљао З.Л. који је задобио лакше тјелесне повреде. У возилу „фord“ налазили су се и путници Х.Џ. која је задобила тешке тјелесне повреде и два дјетета (2014.и 2019. годиште) који су задобили лакше тјелесне повреде. Полицијски службеници извршили су увиђај лица мјеста-наводи се у саопштењу.

Додаје се да је о свему  обавијештен и поступајући тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини који је наложио да се утврде и испитају све чињенице и околности које су довеле до ове тешке саобраћајне незгоде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана