Теже повријеђено једно лице у саобраћајној незгоди у Булозима

Срна
Теже повријеђено једно лице у саобраћајној незгоди у Булозима

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - У саобраћајној незгоди у мјесту Булози у општини Источни Стари Град тешко је повријеђено лице чији су иницијали Р.Ш. са Илиџе.

Љекарска помоћ повријеђеном лицу указана је у Дому здравља на Палама, након чега је превезено у Општу болницу у Сарајево.

Саобраћајна незгода догодила се јуче, а у њој су учествовали аутомобил “мерцедес”, којим је управљало лице чији су иницијали

Н.А. из Новог Града и “шкода октавија”, којом је управљало лице Р.Ш, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Након документовања предмета, тужилаштву ће против возача Н.А, који је ухапшен, бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу угрожавање јавног саобраћаја.

Полицијски службеници Полицијске станице Соколац јуче су ухапсили лице из ове општине чији су иницијали М.К. осумњичено за кривично дјело тјелесна повреда.

Ухапшени је осумњичен да је у Улици Јове Јанковића на Сокоцу напао лице из Рогатице, нанијевши му тјелесене повреде.

У току је рад на документовању предмета, након чега ће Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву, против наведеног лица, бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана