Теслићанин претучен испред клуба, па пао кроз прозор

Јасмина Салопек
Теслићанин претучен испред клуба, па пао кроз прозор

ТЕСЛИЋ – Владимир М. (28) из Теслића ухапшен је због сумње да је испред клуба "Хавана" у овој општини претукао и на улици оставио суграђанина Марија Г. (43) из Теслића, који се потом попео у оближњу адвокатску канцеларију и пао кроз прозор, сазнаје "Глас Српске".

Извор близак истрази за "Глас Српске" рекао је да је повријеђеног пронашао пролазник, који га је видио како лежи на тротоару и потом позвао полицију.

-  Када је видио човјека како лежи на поду, пришао му је, а када је видио да је без свијести, позвао је полицију и пријавио случај, те га возилом превезао у Службу хитне помоћи – рекао је наш извор из истраге.

Истиче да је након те пријаве, полиција добила пријаву и из Хитне помоћи да им је довезено лице без свијести.

- Повријеђени и осумњичени су се наводно посвађали у ноћном клубу, након чега су изашли испред клуба, на улицу и ту га је Владимир М. изударао рукама и ногама по читавом тијелу – додаје извор.

Како каже, осумњичени се потом вратио у клуб, а повријеђени се након пар минута освијестио и придигао.

- Међутим, није кренуо ка клубу већ се попео до адвокатске канцеларије у оближњој згради. Према досадашњим сазнањима, наслонио се на стакло на улазу  у канцеларију које је пукло, а њега исјекло по тијелу. Он је, не обазирући се на повреде, прошао кроз канцеларију, отворио прозор и пао кроз њега на бетон са висине од три метра. Није познато да ли је хтио опљачкати адвокатску канцеларију или је несвјесно ту залутао, с обзиром на то да је имао повреде главе. Није познато ни како је испао кроз прозор – објашњава наш извор.

Из Полицијске управе Добој саопштили су, наводећи иницијале, да је полицији случај пријављен у недјељу ујутро.

- Службеници Полицијске станице Теслић лишили су слободе В. М. из Теслића због  сумње да је извршио кривично дјело тешка тјелесна повреда – саопштено је из полиције.

Додају да је повријеђени младић, након указане прве помоћи у Дому здравља у Теслићу, превезен у Универзитетски клинички центар Републике Српске.

Маријо Г. налази смјештен jе у Клинику за анестезију и интензивно лијечење Универзитетског клиничког центра Српске.

- Према ријечима доктора Драгана Ракановића, начелника Клинике, пацијент је прикључен на апарате за вјештачко дисање и све даље прогнозе у вези његовог здравственог стања су преурањене – рекли су нам у УКЦ-у.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана