Теслић: Комшији запалио аутомобил

Н Т.
Теслић: Комшији запалио аутомобил

ТЕСЛИЋ - Алија Ф. (37) из Теслића осумњичен је да је запалио "ауди 80" власништво комшије С. Х. потврђено је "Гласу Српске".

Према незваничним инфромацијама мотив је наводно ранија свађа са сином власника аутомобила. Возило је запаљено 1. октобра, а полиција је опсеђном истрагом открила полиниоца.

Извор близак истрази је казао да је утврђено да је возило поливено навјероватније бензином и запаљено.

Из Полицијске управе Добој, наводећи иницијале, саоппштено је да је Полицијска станица Теслиц 14. октобра добојском окружном тужилаштву поднијела извјештај против Алије Ф.

- За пријављено лице иницијала А.Ф. постоји основ сумње да је 01.октобра  око 5 часова, дошло у двориште куће власништво С.Х. са подрућја општине Теслић те запалио његов "ауди 80". Осумњичени је употребом запаљиве течности  извршило паљење аутомобила који је у потпуности изгорио-, наводе из ПУ Добој.

Осим ове паљевине, припадницима Полицијске управе Добој пријављен је пожар на аудију у власништву  Б.Ј. из Добоја, саопштено је из полиције.

Пожар је пријављен у сриједу око 00.15 а како незванично сазнајмо да постоји сумња да је пожар подметнут, а аутомобил је у власништву једне жене и возило повремено вози њен син. У пожару је изгорио предњи дио возила које је  било паркирано у улици Бранка Ковачевића.

-Припадници Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој настављају даљи рад по наведеном, а о свему је обавијештено Окружно јавно тужилаштво Добој-рекли су у полицији.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана