Тешко повријеђена дјевочица на апаратима, трудница порођена

Срна
Тешко повријеђена дјевочица на апаратима, трудница порођена

Бањалука - Двогодишња дјевојчица, која је тешко повријеђена саобраћајној незгоди у Колима, прикључена је на апарате за механичку вентилацију, док је трудница порођена царским резом и мајка и беба су стабилног здравственог стања, саопштено је из Универзитетско клиничког центра /УКЦ/ Републике Српске.

Из УКЦ-а наводе да је двогодишња дјевојчица чији су иницијали Б.К, која је јуче примљена у Клинику за анестезију и интензивно лијечење, задобила тешку повреду главе и да су све даље прогнозе крајње неизвјесне.


Трудница чији су иницијали Б.Ј. /24/ након саобраћајне незгоде у мјесту Кола на Мањачи примљена је у Клинику за гинекологију и акушерство.

“Након урађене дијагностике, с обзиром на чињеницу да је ријеч о терминској трудници, одлучено је да се уради пород царским резом, који је обављен јуче”, објаснили су из УКЦ-а Републике Српске.

Двадесетчетворогодишња жена чији су иницијали Ј.Б. из Бањалуке возила је јуче атомобил “шкода октавија” који је слетио са регионалног пута Бањалука-Чађавица у мјесту Кола.

У тренутку ове саобраћајне незгоде са њом је у возилу било и двогодишње дијете које је задобило тешке повреде. Саобраћајна незгода догодила се јуче у 13.55 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана