Тешка саобраћајна несрећа у Сарајеву, ватрогасци сјекли лим да извуку повријеђене

Срна
Foto: Klix.ba

САРАЈЕВО - Возач BMW-а Велимир Веко Муратчауш (34) с Добриње тешко је повријеђен у саобраћајној несрећи у сарајевском насељу Отока.

У судару BMW-a и аутомобила „ауди“ лакше тјелесне повреде задобили су путници BMW-а Е. К. (29) из Сарајева и А. Д. (26) који су након указане љекарске помоћи у УКЦ-у Сарајево пуштени на кућно лијечење.

Из Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево саопштено је да је до несреће дошло у четвртак око 23.30 часова у Булевару Меше Селимовића.

- Том приликом дошло је до судара возила "ауди", којим је управљао А. П. из Сарајева и возила BMW-a за чијим је воланом био В.М. из Сарајева - појаснили су из полиције.

Након судара дошло је до скретања BMW-a са коловоза након чега је возач ударио у стуб уличне расвјете.

Муратчауш је задобио тешке тјелесне повреде, а љекарска помоћ му је указанла екипа Завода за хитну медицинску помоћ Кантона Сарајево, а потом је пребачен у Клинички центар Универзитета у Сарајеву, гдје је на Клиници за ортопедију и трауматологију задржан на даљем лијечењу.

На мјесту несреће интервенисали су и ватрогасци који су морали да исјеку BMW како би извукли повријеђене, а очевици кажу да су лим сјекли дуже од 20 минута.

О несрећи је обавијештен дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва, а увиђај су обавили полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево и овлашћени судски вјештаци машинске и саобраћајне струке. Полицијски службеници Одјељења за саобраћајне истраге настављају рад на документовању наведене саобраћајне несреће.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана