Сви докaзи укaзују дa је тужилaц из Вишеграда починио самоубиство

Срна
Сви докaзи укaзују дa је тужилaц из Вишеграда починио самоубиство

ИСТОЧНО САРАЈЕВО/ФОЧА - Главни тужилац Окружног тужилаштва у Источном Сарајеву Аница Вукадин изјавила је да сви докази и информације којима располажу указују да је тужилац Драган Нинковић извршио самоубиство из ватреног оружја на балкону стана у Вишеграду.

 “Према наредби дежурног окружног јавног тужиоца, тијело покојника је превезено у просторије просектуре Миљевићи, гдје ће бити извршена обдукција. Дежурни окружни јавни тужилац, у даљем поступку, наредиће сва потребна вјештачења с циљем утврђивања релевантних чињеница које су довеле до ове трагедије”, наводи се у саопштењу из Окружног тужилаштва Источно Сарајево.

Тијело Нинковића пронађено је јутрос око 7.00 часова на балкону стана у Вишеграду.

Полицијској управи Фоча јутрос је пријављено да је лице чији су иницијали Д.Н. извршило самоубиство на балкону стана у Улици Краља Петра Првог у Вишеграду, речено је Срни у овој управи.

Из Полицијске управе су навели да су припадници Полицијске станице Вишеград, одмах по пријави, изашли на лице мјеста, гдје је извршен увиђај под надзором дежурног тужиоца Окружног тужилаштва Источно Сарајево.

Мотив самоубиства за сада није познат. Драган Нинковић радио је у Окружном тужилаштву Источно Сарајево, Подручна канцеларија Вишеград.

 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана