Сутра потрага за несталом Надом Добриловић

Срна
Сутра потрага за несталом Надом Добриловић

СОКОЛАЦ - Соколачка полиција саопштила је да ће сутра у сарадњи са припадницима цивилне заштите кренути у опширну потрагу за Надом Добриловић (68) из села Мандра, код Соколовића, чији је нестанак пријављен у недјељу, 2. августа.

Из Полицијске станице Соколац позивају и локално становништво да се сутра од 8.00 часова прикључи потрази за несталим лицем.

У саопштењу се наводи да се, према пријави члана породице, Нада Добриловић удаљила од куће у селу Мандра у непознатом правцу и да од тада немају информације од њој.

Начелник општине Соколац Милован Бјелица рекао је Срни да је јуче у акцији потраге и претреса терена уз употребу дронова учествовало 20 полицајаца, 10 припадника цивилне заштите и неколико мјештана села Мандра и да није нађен никакав траг.

Према изјави члана породице који је пријавио нестанак, нестала жена је висока око 170 центиметара, краће косе офарбане у црвено, плавих очију, без посебних знакова на лицу, а, приликом одласка од куће, носила је розе мајицу дугих рукава, те сиви доњи дио тренерке, наводи се у саопштењу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана