Супругу избо испред синове штале

nezavisne.com
Супругу избо испред синове штале

Добој - Ђорђи Нешковићу (55) из Бољанића, код Добоја, није било довољно што је годинама малтретирао своју педесетједногодишњу супругу, него је одлучио да јој пресуди ножем, киван на њу што је прије два мјесеца одлучила да више не трпи насиље те је напустила породичну кућу и спас потражила код сина.

Наиме, Нешковић је у понедјељак навече дошао у двориште куће у којој живи њихов син, те на супругу која се затекла испред штале потегнуо нож, којим јој је најприје нанио повреду руке, а затим га је забио у стомак.

"То је све видјела комшиница која је дотрчала да помогне несрећној жени те ју је потом довезла у Хитну помоћ у Добој, а затим је због озбиљности повреда пребачена у болницу. Драма се одвијала у дворишту куће која се налази у близини Основне школе 'Петар Петровић Његош' у Бољанићу", прича извор "Независних".

Гдје је био син несрећне жене у моменту када је његов отац насрнуо на мајку и како је Нешковић неопажено ушао у двориште није било могуће сазнати, јер су се мјештани Бољанића одлучили за ћутање, правдајући се да тиме желе заштитити жену чији супруг ће се, кажу, прије или касније вратити кући.

"Син није био код куће, а жена је кренула у шталу да намири стоку и ту ју је напао", наводе мјештани.

У каквом је стању повријеђена жена, у болници "Свети апостол Лука" нисмо успјели дознати, јер је службеница задужена за представнике медија на годишњем одмору, а у вријеме када смо контактирали ову здравствену установу на послу се нису затекли ни директор ни његов замјеник.

Према незваничним информацијама, жена је задобила убодну рану абдомена испод ребара, а повреда руке је заправо посјекотина на зглобу. Тренутно је стабилно и хоспитализована је на Одјељењу хирургије.

Из Полицијске управе Добој је, уз навођење иницијала, саопштено да су Нешковића у понедјељак ухапсили припадници Полицијске станице Добој 2 због сумње да је извршио кривично дјело убиство у покушају.

"За пријављено лице Ђ.Н. постоји основ сумње да је испред помоћног објекта  штале хладним оружјем нанијело убодну рану својој супрузи у предјелу стомака и посјекотину на руци", наводи се у саопштењу.

 

Увиђај на лицу мјеста обављен је у уторак, а истом је присуствовао дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој, који ће, сазнајемо, надлежном суду предложити одређивање притвора Нешковићу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана