Шумар претучен, радницима разбијен камион у свађи око дрва

Nezavisne.com; Фото: Илустрација
Шумар претучен, радницима разбијен камион у свађи око дрва

МОДРИЧА - Модричани Митар Т. и Милорад М. ухапшени су јуче због напада на шумара и двојицу радника фирме из Котор Вароша који су били ангажовани за превоз бесправно посјечених дрвних сортимената, а том приликом оштећен је и камион "Ман".

Како сазнајемо, двојица шумара су камион у којем су била двојица радника дочекали на локалном путу у Модричи како би договорили утовар бесправно посјечених трупаца , али у том моменту појавили су се Митар Т. , Милорад М. и још неколико лица.

"Милорад је затим физички насрнуо на једног шумара којем је отео и разбио телефон те га удрадио шаком. Нападнути шумар је затим почео да бјежи а када је видио шта се дешава за њим је побјегао и други шумар", каже извор "Независних".

Затим је, како наводи наш извор, Митар Т. пришао камиону код којег су били радници ангажованог предузећа за одвоз и физички их напао.

"Радници су ушли у камион, а Митар је такође ушао за њима, па су радници изашли и побјегли у шуму а Митар је затим у камиону нашао металну шипку којом је полупао унутрашњост кабине, а осим тога на камиону је оштетио и вањски дио", каже наш извор.

Према његовим ријечима камион је остао, а лугари и двојица радника разбјежали су се по шуми а у близини локације гдје се десио инцидент  постављен је натпис упозорења јер је у околини била линија разграничења, па се претпостaвља да можда има и заосталих мина.

"По пријави су поступили полицијски службеници Полицијске станице Модрича који су извршили увиђај лица мјеста те су утврдили да су наведено извршила лица иницијала М.Т. и М.М. из Модриче, којом приликом је лице иницијала М.М. физички напало и лугара", навели су из добојске Полицијске управе.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој који је наведено оквалификовао као кривично дјело "Спречавање службеног лица у вршењу службене радње", "Оштећење и одузимање туђе ствари" и "Тјелесна повреда".
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана