Сукоб у мјесту Прибава код Грачанице: Комшиницу напао металном палицом

Јасмина Салопек, агенције
Сукоб у мјесту Прибава код Грачанице: Комшиницу напао металном палицом

ГРАЧАНИЦА - Мирела Дубиновић из Грачанице тешко је повријеђена у нападу помахниталог комшије Џ. Џ, који ју је претукао металном палицом.

Све се десило испред куће Дубиновићеве у мјесту Прибава код Грачанице када је она покушавала да возилом изађе из дворишта.

Она је за федералне медије испричала да је, док је возилом излазила на улицу, иза аута на скутеру наишао малољетни комшијин син А. Џ.

- Супруг Миралем му је сугерисао да стане како би ауто могао да изађе, будући да сам већ напола била изашла на пут. Малољетник му је тада рекао “марш” и почео да се удаљава. Супруг је кренуо за њим и казао му да се не може тако понашати јер је и раније дивљао мотоциклом - испричала је Дубиновићева.

Нагласила је да је недуго затим видјела како отац малољетника, комшија Џ. Џ, трчи према њима са палицом у руци да их нападне.

- Само сам успјела рећи кћерки да све снима и излетјела из возила, те стала између њега и кћерке како бих је заштитила. Све се види на снимку. Он ме је изненада ударио металном шипком. Потом је кренуо на супруга - испричала је Дубиновићева. На федералним порталима појавио се снимак на којем се види како је нападач удара палицом и бјежи.

Према њеним ријечима, када се све смирило, отишла је до Службе хитне помоћи, гдје су јој саниране повреде.

Међутим, истакла је, њеним мукама ту није био крај јер је насилни комшија стигао за њима у Хитну помоћ.

- Кренуо је за супругом како би га ударио. Ту се задесио зет  Аднан, којем је комшија поручио “да је он сљедећи”. Отишли смо у полицију и све пријавили, али ништа нису предузели - тврди Дубиновићева.

Истакла је да су и раније имали проблема са тим комшијом, којег су више пута пријављивали полицији.

- Никада ниједан случај није добио епилог на суду. Не знамо како да се заштитимо од њега. Закључавамо се у кућу, не смијемо изаћи, јер он нас стално узнемирава, провоцира, иде возилом и мотоциклом на нас као да ће нас прегазити. Немамо заштиту од полиције и више не знамо коме да се обратимо - тврди Дубиновићева.

У Полицијској станици Грачаница потврдили су да су поступили по пријави, те да су изашли на терен. Више детаља о овом случају нису откривали.

Снимак

Цијели напад комшије Џ. Џ. на Мирелу Дубиновић снимила је њена кћерка, а снимак је објављен на “Твитеру” и појединим интернет порталима.

На том снимку се види како полуголи мушкарац с палицом насрће на жену, удара је и обара на земљу. Након тога трчи у двориште оближње куће за другим мушкарцем како би га ударио. За то вријеме на цести се види мотоциклиста с кацигом на глави како мирно стоји. Цијело вријеме чује се вриска и плач жена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана