Старлета тврди да је само дошла на журку, негирала организовање проституције

ГС
Старлета тврди да је само дошла на журку, негирала организовање проституције

САРАЈЕВО – Старлета Тијана Максимовић (28), звана Тијана Ајфон, из Руме, која је ухапшена прошле седмице у акцији "Кристал" у Сувом Пољу код Бијељине, негирала је да је учетвовала у организовању проституције.

Она је, преносе медији, током саслушања у Тужилаштву и Суду БиХ тврдила да је она само на позив дошла на журку.

Суд БиХ њој је одредио једномјесечни притвор, док су осталим ухапшеним у овој акцији Златану Ћуку, Милисаву Томићу, Синиши Перићу, Владану Какући, те Жељку Вујићу изречене мјере забране, као и Срђану Шојићу, осумњиченом да је старлету и дјевојке које је повела на забаву, илегално превезао преко Саве.

Ухапшене у акцији "Кристал" Тужилаштво БиХ терети за удруживање ради чињења кривичних дјела у вези са навођењем на међународну проституцију, кријумчарење особа и омогућавање у уживању опојних дрога. Током ове акције, у једној викендици у Сувом Пољу код Бијељине затечено је 36 лица код којих је пронађена већа количина наркотика и оружја.

У средишту скандала нашли су се и српска манекенка Софија Гачић, која је пријатељица Максимовићеве и Словенац Славко Винчић,  познати  фудбалски судија који је тврдио да се на забави нашао случајно након састанка са неким пословним партнерима  те да многе присутне није познавао.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана