Старлета тврди да је само дошла на журку, негирала организовање проституције

ГС
Старлета тврди да је само дошла на журку, негирала организовање проституције

САРАЈЕВО – Старлета Тијана Максимовић (28), звана Тијана Ајфон, из Руме, која је ухапшена прошле седмице у акцији "Кристал" у Сувом Пољу код Бијељине, негирала је да је учетвовала у организовању проституције.

Она је, преносе медији, током саслушања у Тужилаштву и Суду БиХ тврдила да је она само на позив дошла на журку.

Суд БиХ њој је одредио једномјесечни притвор, док су осталим ухапшеним у овој акцији Златану Ћуку, Милисаву Томићу, Синиши Перићу, Владану Какући, те Жељку Вујићу изречене мјере забране, као и Срђану Шојићу, осумњиченом да је старлету и дјевојке које је повела на забаву, илегално превезао преко Саве.

Ухапшене у акцији "Кристал" Тужилаштво БиХ терети за удруживање ради чињења кривичних дјела у вези са навођењем на међународну проституцију, кријумчарење особа и омогућавање у уживању опојних дрога. Током ове акције, у једној викендици у Сувом Пољу код Бијељине затечено је 36 лица код којих је пронађена већа количина наркотика и оружја.

У средишту скандала нашли су се и српска манекенка Софија Гачић, која је пријатељица Максимовићеве и Словенац Славко Винчић,  познати  фудбалски судија који је тврдио да се на забави нашао случајно након састанка са неким пословним партнерима  те да многе присутне није познавао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана