Старца захватио пламен у сушници за месо, спржен по цијелом тијелу

ГС
Старца захватио пламен у сушници за месо, спржен по цијелом тијелу

ПРЊАВОР - Ново Винчић (79) задобио је, данас око поднева, тешке опекотине по тијелу опасне по живот, у својој сушници за месо у прњаворском приградском насељу Ратковац.

Он је у веома тешком стању колима Хитне помоћи пребачен у Универзитетско клинички центар у Бањалуци гдје се љекари боре за његов живот.

На мјесту несреће, уз ватрогасце и медицинаре, су и припадници Полицијске станице Прњавор који ће увиђајем настојати да утврде околности под којим је 79-годишњак задобио тешке опекотине по готово цијелом телу, преносе Новости.

Четворица прњаворских ватрогасаца су интервенисали са два возила, али за њих није било много посла, пошто је ватра била малог интезитета, док је старац беспомоћно лежао лицем окренутим на тло, са видним опекотинама по тијелу и готово изгорјелом одјећом. 

"Ново је некако успио да изађе из сушнице, са потпаљеном ватром за сушење меса која је очито изненада захватила његову одјећу и потом огромну површину тијела, готово од главе до пете, навео је извор Новости.

Надомак прага пушнице се и беспомоћан срушио. Чак му је и каиш на пантолонама изгорио. Једва је дисао и убрзо пребачен у Универзитетско клинички центар у Бањалуку".

Сазнајемо да Ново у заједничком домаћинству живи са супругом, кћерком, зетом и унучадима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана