СИПА у акцији "Бјегунац" заплијенила килограм марихуане, међу осумњиченима два полицајца

Небојша Томашевић
СИПА у акцији "Бјегунац" заплијенила килограм марихуане, међу осумњиченима два полицајца

САРАЈЕВО - Припадници Агенције за истрагу и заштиту (СИПА) јутрос су у акцији "Бјегунац" заплијенили око килограм и 50 грама марихуане те нешто више од 100 грама кокаина.

Према информацијама из полиције до сада је ухапшена једна осумњичених особа. Осумњичени је ухапшен  у недјељу на граничном прелазу Орашје.

- Акција је усмјерена против више осумњичених лица који се као организована криминална група баве неовлашћеном набавком и продајом опојних дрога како на подручју Брчко дистрикта БиХ тако и на подручју Бијељине, Пелагићева и Орашја. На 22 локације врше се претреси  укупно 18 стамбених објеката, три викендице и једног привредног објекта, а акцијом је обухваћено укупно 13 лица плус два полицијска службеника Полиције Брчко дистрикта БиХ-саопштено је из Полиције Брчко дистрикта.

Наводи се да се претреси  спроводе по наредби Суда Брчко дистрикта БиХ, а по захтјеву тужилаштва Дистрикта. Истакли су да се осумњичена лица обухваћена акцијом терете за неовлаштену производњу и промет опојних дрога.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана