Сарајлија тражио од дјевојчице фотографије на којима је нага, па је уцјењивао

Н. Т.
Сарајлија тражио од дјевојчице фотографије на којима је нага, па је уцјењивао

БИХАЋ - Сарајлија Б.Д. осумњичен је да је 13 годишњу дјевојчицу са подручја Унско - санског кантона наговорио да да се скине нага током њиховог видео разговора, да би је затим снимио и уцјењивао тражећи нове фотографије на којима је нага, потврђено је “Гласу Српске”.

Он је, како сазнајемо, дјевојчицу снимао током  разговора на друштвеној мрежи Инстаграм, а том приликом се и самозадовољавао.

Против Б.Д. је МУП УСК крајем марта ове године Кантоналном тужилаштву у Бихаћу поднио извјештај који га терети за кривична дјела задовољење похоте пред дјететом или малољетником, те искориштавање дјетета или малољетника ради порнографије. Сазнајемо да је Б.Д.  на друштвеном мрежи Инстаграм упознао дјевојчицу коју је контактирао и предложио јој да упале камеру док причају и да се снимају.

- Замолио ју је да се скине, што је она и урадила. Он је направио фотографију и касније је са њом уцјењивао. Користећи ту слику, од дјевојчице је стално захтијевао нове фотографије порнографског садржаја које је након тога похрањивао и распарчавао - рекао је извор близак истрази.

Све је, како сазнајемо, трајало до септембра ове године када је младић откривен. Покренута је истрага током које је прикупљено мноштво доказа против њега.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана