Рањен радник бензинске пумпе "Хифа-петрол“

Srna
Рањен радник бензинске пумпе "Хифа-петрол“

САРАЈЕВО - Радник бензинске пумпе "Хифа-петрол“ у сарајевској општини Нови Град чији су иницијали Е.Џ. тешко је повријеђен усљед употребе ватреног оружја од непознатог лица, саопштено је из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево. Повријеђеном је указана љекарска помоћ на Клиници за ортопедију и трауматологију УКЦ Сарајево, гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде у поткољенице десне ноге и гдје је задржан на даљем лијечењу.

О овом догађају полиција је обавијештена јуче у 2.00 часа, а доласком на лице мјеста установљено је да је непознато лице, уз пријетњу пиштољем, присилио запослене на пумпи А.Ћ. и Е.Џ. да уђу у просторије бензинске пумпе, да би у том моменту Е.Џ. пружио отпор непознатом лицу, које је употријебило ватрено оружје и нанијело повреде запосленом на пумпи.

Непознато лице, не укравши ништа, побјегло је у непознатом правцу.

Непознато лице нанијело је ножем повреде Мароканцу чији су иницијали А.М. у предјелу подлактице лијеве руке, коме је љекарска помоћ указана на Клиници за ургентну медицину у Сарајеву, након чега је задржан на Клиници за пластичну хирургију на даље лијечење.

Сарајевска полиција обавијештена је синоћ у 21.25 часова да се у улици Маршала Тита, у центру града налази једно повријеђено лице, а доласком на лице мјеста установљено је да се ради о повријеђеном Мароканцу.

Полицијски службеници настављају рад на расвјетљавању ових кривичних дијела, те идентификацији и проналаску извршилаца.

Јуче поподне полиција је ухапсила у општини Илиџа три малољетна лица - једно од 17 и два по 16 година због сумње да су починили тешку крађу.

Малољетници су јуче затечени да управљају аутомобилом марке "голф“ чија крађа је пријављена 28. јула.

Полицијски службеници настављају рад на документовању наведеног кривичног дјела, уз обавезно поштивање одредаба Закона о заштити и поступању дјеце и малољетника у кривичном поступку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана