Радовановић откинуо чесму у полицији и повриједио се

nezavisne.com
Радовановић откинуо чесму у полицији и повриједио се

Приједор – Из полицијске управе Приједор је саопштено да је током боравка у службеним просторијама, лице иницијала Б.Р. исчупало чесму и само себе повриједило.

"Од стране медицинских радника Службе хитне помоћи у Приједору, лицу је указана медицинска помоћ", наведено је у саопштењу ПУ Приједор.

Да подсјетимо, у службеним просторијама ПУ Приједор јутрос око 7:30 часова, а у складу са Законом о прекршајима Републике Српске, ухапшен је Б. Р. због почињеног прекршаја ометање државних органа, привредних друштава и других правних лица у вршењу јавних функција, потврдили су у ПУ Приједор.

Како незванично сазнајемо, ријеч је о Бориславу Радовановићу који се јутрос појавио на послу у Полицијској станици Приједор, иако је у мају прошле године удаљен са посла јер нарушава углед Министарства.

Радовановић је познат и као блогер који је у Анкетном одбору за утврђивање релевантних чињеница у случају смрти Давида Драгичевића учествовао испред групе Правда за Давида, а ухапшен је јер се јутрос појавио на радном мјесту иако је рјешењем удаљен из МУП-а 11. маја 2017. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана