Радника обезбјеђења у Тузли ударио чакијом у главу јер му је наредио да стави заштитну маску

Г.С.
Радника обезбјеђења у Тузли ударио чакијом у главу јер му је наредио да стави заштитну маску

Тридесетчетверогодишњи радник обезбјеђења у једном од бутика у Тржном центру Тузланка у Тузли повријеђен је вечерас у физичком нападу, потврђено је из Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона.

Гласноговорница Управе полиције МУП-а ТК Амра Капиџић каже да је инцидент у једном од бутика који се налази у Тржном центру Тузланка пријављен око 19:30 часова.

"Том приликом је дошло до нагуравања између заштитара и непознатог мушкарца који је потом извадио чакију те њеном дршком ударио заштитара у предјелу главе. На Клиници за хирургију Универзитетског клиничког центра у Тузли су утврђене лакше тјелесне повреде те је заштитар пуштен на кућно лијечење", казала нам је Капиџић.

Идентитет нападача још увијек није утврђен, а Капиџић каже да се тренутно подузимају све мјере и радње на његовом проналаску.

Према незваничним информацијама до којих је дошао портал, до инцидента је дошло јер је радник обезбјеђења мушкарцу наредио да стави заштитну маску на лице приликом уласка у бутик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана