Путнички воз усмртио мушкарца код Блажуја

ГС
Foto: Кликс

САРАЈЕВО- Воз који се јуче у поподневним сатима кретао на релацији Пазарић - Сарајево ударио је мушкарца који је том приликом смртно страдао, преносе федерални медији.

Полицијска управа Илиџа је јуче око 16:25 обавјештена да је у улици Блажуј, путнички воз ударио Ј.Ч. (рођ. 1950) који је том приликом смртно страдао.

Доласком на мјесто несреће, полицијски службеници су потврдили наводе из пријаве и установили да је путнички воз који се кретао на релацији Пазарић - Сарајево и којим је у том тренутку управљао машиновођа Е.С., ударио лице Ј.Ч., а смрт страдалог је, на мјесту несреће, констатована од стране кантоналне љекарске екипе.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, који је руководио увиђајем који су обавили полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево, уз ангажман судских вјештака медицинске и саобраћајне струке.

"Након извршеног увиђаја тијело страдалог лица је, по налогу тужиоца, превезено на просектуру Баре. Полицијски службеници настављају рад на документовању наведеног догађаја и свих околности под којим се исти догодио", саопштено је у извјештају МУП-а КС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана