Пуцао на слављу, па погодио познаника у стомак

Небојша Томашевић
Пуцао на слављу, па погодио познаника у стомак

ФОЧА - Милија К. из Чајнича приведен је у полицију и испитан због сумње да је хицем из пиштоља ранио познаника Вању Р. у мјесту Козара у овој општини, потврђено је "Гласу Српске".

Пуцњава се догодила јуче око 16.30 часова, а према нашим информацијама ради се највероватније о случајном, а не намјерном рањавању. Повријеђени Вања Р. је погођен у стомак и смјештен је у болници у Фочи, а како сазнајемо није животно угрожен.

- Милија К. и Вања Р. су били заједно на неком слављу током којег је Милија пуцао из пиштоља како би се провеселио. Нажалост, због непрезности испаљени хитац је погодио у стомак његовог друга Вању - казао је извор близтак истрази.

Додао је да је Милија К. када је видио шта се десило, Вању Р. ставио у свој аутомобил и повезао га према болници.

- Довезао се до прве полицијске патроле у Горажду, а полицајци су преузели повријеђеног и одвезли у у Кантоналну болницу Горажде гдје му је указана прва помоћ - рекао је наш извор.

Полицијска управа Фоча, наводећи иницијале, саопштила је да Милију К. сумњиче за изазивање опште опасности. Истакли су да је покренута истрага како би се утврдиле све околности овог рањавања.

- Полиција је ухапсила М.К. из Чајнича због основа сумње да је из пиштоља ранио  Р.В. такође из Чајнича. М.К. је након што је устијерелио Р.В. својим возилом га  повезао до оближње здравствене установе те је захваљујући полицијским службеницима Кантоналоног МУП-а Горажде повређено лице смјештено у Кантоналну болницу Горажде гдје му је указана прва помоћ - саопштили су у из полиције.

Потврдили су да је повријеђени касније смјештен у Клинички болнички центар у Фочи гдје задржан на лијечењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана