Провале у вулканизерску радњу у Модричи и фотокопирницу у Теслићу

Срна
Foto: Илустрација

ДОБОЈ - - У Модричи је проваљено у вулканизерску радњу одакле су украдени разни пнеуматици и остали предмети, а у Теслићу у просторије фотокопирнице смјештене у једној јавној установи одакле је отуђен новац, саопштено је данас из Полицијске управе у Добоју.

Полицијској станици Модрича јуче је пријављено да је у току ноћи 25. на 26. октобар проваљено у вулканизерску радњу, а Полицијској станици Теслић јуче је пријављено да је у претходна три дана извршена провала у фотокопирницу.

У току је рад на расвјетљавању ових тешких крађа.

Полиција у Петрову јуче је ухапсила лице чији су иницијали Д.Д. са подручја града Добоја због почињеног прекршаја ометање државних органа у вршењу јавних функција.

Полицијској станици Теслић јуче је пријављено да је у мјесту Горње Липље на подручју ове општине дошло до пожара на теретном возилу марке “ман” у власништву привредног друштва из Лакташа којим је управљало лице чији су иницијали Д.М. са подручја општине Лакташи.

Пожар су локализовали припадници Територијалне ватрогасне јединице Теслић.

Према пријави су поступили полицијски службеници Полицијске станице Теслић и Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој, те је о свему обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој. /крај/дпБијељина - ПДПИНИЦИЈАТИВА ДА СЕ РЕБАЛАНСОМ БУЏЕТА ПОМОГНЕ ПРИВРЕДИБИЈЕЉИНА, 27. ОКТОБРА /СРНА/ - Одборници ПДП у Скупштини града Бијељина упутиће иницијативу да се ребалансом буџета хитно помогне привреди, најављено је из Градског одбора ПДП.
Сједница Скупштине града требала би бити одржана у петак, 30. октобра, а једна од главних тачака биће усвајање нацрта ребаланса буџета.

“Одборници ПДП упутиће иницијативу да се ребалансом буџета обезбиједе средства како би се помогло привредницима погођеним смањењем обима посла услед погоршане епидемиолошке ситуације изазване вирусом корона”, наводи се у саопштењу странке.

Шеф Одборничког клуба ПДП-а Славиша Марковић каже да треба наћи начина да се помогне привредницима и наводи да је Скупштина града и раније својим одлукама, колико је било могуће, помагала привредницима погођеним епидемиолошким мјерама, ослобађајући их плаћања комуналних такси.

“Сада када су се стекли услови да радимо ребаланас буџета, одређена средства треба преусмјерити Одјељењу за привреду које би помогло најугроженијим угоститељима, музичарима, као и запосленим у туризму и прерађивачкој индустрији, гдје је очит пад обима посла”, оцјењује Марковић. /крај/љб/фото

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана