Пронађено тијело мушкарца заливено у бетон, сумња се да га је убила жена која је пронађена мртва у кући

ГС
Foto: Илустрација

ЛЕСКОВАЦ- У подруму куће у Лесковцу у Србији у којој је прије два дана пронађено тијело тридесетосмогодишње Б. С. из Великог Трњана, синоћ је полицији дојављено да је пронађен леш заливен у бетон, потврђено је у ПУ Лесковац.

- Леш јесте пронађен, наложена је обдукција, увиђај је у току и биће настављен сутра - казала је синоћ портпарол Полицијске управе Лесковац Марија Соколовић.

Иако у полицији кажу да још увијек не знају о чијем лешу се ради, незванично се сазнаје да је ријеч о тијелу супруга ове жене, а сумња се да га је убила она заједно са својим љубавником још прије три године и залила бетоном што је, како наводи извор Блица, он синоћ и испричао полицији.

- Она је лагала веома успјешно породицу и дјецу како је он отишао да ради негдје у иностранству и да се она чује са њим. Након што се, како се сумња, сама убила, љубавник је отишао у полицију и све признао - наводи извор близак истрази.

Тијело Б. С. пронађено је јучер у помоћној згради у дворишту њене куће, а њен нестанак је прије пар дана пријавила породица.

Такођер, наложена је обдукција и њеног тијела како би се утврдио узрок смрти, преноси Аваз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана