Прњаворчанка скочила са трећег спрата УКЦ-а

Небојша Томашевић
Прњаворчанка скочила са трећег спрата УКЦ-а

БАЊАЛУКА- В. К. из Прњавора погинула је када је рано јутрос скочила са трећег спрата зграде Универзитетског клиничког центра (УКЦ) у Бањалуци, потврђено је "Гласу Српске".

- Полицији је јутрос око 3.30 часова пријављено да је у Улици 12 беба у Бањалуци смртно страдала В. К. из Прњавора. Дежурни љекар пријавио је полицији да је пацијент В. К. скочио кроз прозор са трећег спрата зграде и да је на лицу мјеста преминуо – рекла је портпарол Полицијске управе Бањалука Данијела Мучибабић.

Полиција је обавила увиђај, којем је присуствовао и дежурни мртвозорник, а о свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

УКЦ је саопштио да је педесеттрогодишња пацијенткиња В.К. била хоспитализована у ковид одјељењу на трећем спрату Централног медицинског блока УКЦ-а.

У саопштењу је наведено да је ноћас око три сата пацијенткиња В.К, која је хоспитализована јуче у ковид одјељењу на трећем спрату Централног медицинског блока УКЦ Републике Српске, извршила самоубиство скочивши са прозора своје болесничке собе.

У саопштењу се наводи да је током хоспитализације пацијенткиња била свјесна, оријентисана, комуникативна и без знакова психопатологије.

- Одмах након пада пацијенткиње, дежурна љекарска екипа изашла је на мјесто догађаја и утврдила смртни исход, након чега су у складу са процедуром позвани представници Министарства унутрашњих послова Републике Српске који су на лицу мјеста извршили увиђај - наводи се у саопштењу УКЦ-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана