Притворени ухапшени у акцији “Келнер”

Срна
Притворени ухапшени у акцији “Келнер”

ГРАДИШКА- Милану Грујићу (37), Далибору Панићу (37) и Душану Глишићу (27) из Градишке који су ухапшени у акцији “Келнер” због сумње да су препродавали наркотике одређен је једномјесечни притвор, сазнаје “Глас Српске”.

Притвор им је на захтјев бањалучког Окружног тужилаштва одредио Окружни суд у Бањалуци.

Према нашим информацијама они су дрогу продавали на подручју Градишке углавном у локалима гдје су радили.

- Панић и Глишић радили су као конобари, а Грујић као радник на једној бензинској -рекао је извор близак истрази.

Појаснио је да су Панић и Глишић набављали кокаин од Грујића и дистрибуирали га корисницима, најчешће у угоститељским објектима гдје су запослени.

Грујић је дрогу набављао од једног суграђанина.

Из Полицијске управе Градишка, наводећи иницијале ухапшених, саопштили су да је акција изведена у петак и да је заплијењена одређена количина дроге.

- На основу наредбе Основног суда Градишка, у току су претреси на више локација на подручју Градишке које користе осумњичени. Пронађена је опојна дрога која асоцира на кокаин као и други предмети који могу послужити као доказ у кривичном поступку - саопштила је Полицијска управа Градишка.

Додали су да ухапшене терете да су у последњих годину и по дана набављали, посједовали и препродавали опојну дрогу кокаин корисницима на подручју  Градишке.

Истакли су да је акција „Келнер” усмјерена на сузбијање производње и растурања дроге, а спроведена је у сарадњи са Управом за организовани и тешки криминалитет МУП-а Српске, а под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана