Притвор за Сарајлије осумњичене да су насмрт претукли мушкарца

ГС
Притвор за Сарајлије осумњичене да су насмрт претукли мушкарца

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Окружни суд у Источном Сарајеву одредио је једномјесечни притвор Смаилу Осивчићу и Аднану Чељу из Сарајева због физичког напада на Предрага Мојевића (45), који је усљед тешких повреда преминуо.

- Суд је одредио притвор у петак, 9. априла, по захтјеву Окружног тужилаштва Источно Сарајево - рекао је Срни портпарол Тужилаштва Невен Крамер.

Осивчић и Чељо ухапшени су због сумње да су у понедјељак, 5. априла, у Источном Новом Сарајеву напали и претукли Мојевића.

"Глас Српске" раније је објавио да су сви одраније познати полицији и да имају дебео криминални досије.

- Њих двојица су напали Мојевића и нанијели му тешке повреде. Он је отишао у Дом здравља гдје му је пружена љекарска помоћ те је послије тога пуштен на кућно лијечење. Међутим, њему је увече позлило и тада је умро. Обдукцијом је утврђено да је преминуо од повреда које је задобио у нападу - испричао је након хапшења извор близак истрази.

Портпаролка Полицијске управе Источно Сарајево Весна Стокановић рекла је да су полицајци Источног Сарајева брзом интервенцијом идентификовали извршиоце који су ухапшени и уз извјештај о почињеном кривичном дјелу предати тужиоцу Окружног тужилаштва Источно Сарајево. Осумњичени су ухапшени на подручју Кантона Сарајево.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана