Припадник Жандармерије погинуо док је мијењао гуму на ауто-путу

Јасмина Салопек
Foto: Илустрација

ДОБОЈ- Припадник Жандармерије Полицијске управе Добој Бојан Ц. (42) из Модриче погинуо је након што је на њега возилом "пасат" налетио Зоран Д. (43) из Добоја, сазнаје "Глас Српске".

Како сазнајемо, Бојан Ц. је службеним возилом, заједно са Жељком К. (38) из Модриче, који је у овој несрећи повријеђен, кренуо за Бањалуку.

Из Полицијске управе Добој саопштили су, наводећи иницијале да је до несреће дошло јутрос на ауто-путу " 9. јануар" у Фочи код Добоја.

- Након изласка на терен, полиција је утврдила да је у несрећи учествовао З. Д. из Добоја који је управљао аутомобилом "пасат" и полицијски службеник Полицијске управе Добој Б. Ц, као и Ж. К., оба из Модриче, који су стајали на зауставној траци поред аутомобила "голф" којим је претходно управљао Ж. К. - појаснили су из полиције.

Увиђајем је руководио дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој, а исти су извршили полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој.

Према незваничним информацијама, Бојан Ц. и Жељко К. су кренули за Бањалуку када им је на путу пукла гума, те су стали на зауставну траку да промијен гуму када их је, из за сада непознатих разлога, покупио Зоран Д.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана