Приједорчанин прокоцкао 20.000 КМ донација за кућу дјечака?

Ј. С.
Приједорчанин прокоцкао 20.000 КМ донација за кућу дјечака?

НОВИ ГРАД - Полиција је јуче покренула истрагу због навода у јавности да је Младен К. из Приједора прокоцкао око 20.000 КМ скупљених у хуманитарној акцији за изградњу куће дјечаку Дејану Зорићу из Новог Града, потврђено је “Гласу Српске”.

У Полицијској управи Приједор казали су да званичну пријаву у вези са овим случајем нису имали.

 

- На основу сазнања из медија покрећемо истрагу како бисмо утврдили чињенице и да ли постоје злоупотреба и елементи кривичног дјела - казали су у Полицијској управи Приједор и додали да ће више информација имати након истраге.

Један од чланова Управног одбора хуманитарне акције испричао је медијима да је Младен К. наводно признао да је новац од донација прокоцкао.

- Истина је, признао је свима нама у организационом одбору да је новац прокоцкан - навео је овај члан одбора и додао да је након признања осумњичени вратио око 36.000 КМ намијењених за изградњу куће које није успио да потроши.

Дејанова бака Стана Зорић, која је заједно са супругом отхранила дјечака након што га је мајка напустила, рекла је да је Младен К. покренуо акцију, али из сопственог интереса.

- Пратили су га и ухватили да коцка. Дали су му рок до краја јануара да врати пола, а остало у ратама, а шта ће направити даље, не знам - испричала је Зорићева.

Осумњичени је у обраћању појединим порталима рекао да не бјежи од одговорности те да ће намирити износ за који се докаже да недостаје.

- Ово је за мене лекција у којој добар постаје “будала” - рекао је Младен К.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана